Како је портал Република.рс раније писао, возач аутомобила који је усмртио несрећног бициклисту, претходно је у месту Силбаш ударио жену, која је према незваничним информацијама задобила лакше телесних повреде. Њега је у месту Силбаш полиција, покушала да заустави, али се он дао у бег.

Убрзо, одбегли возач у месту Маглић изгубио је контролу над возилом, а потом слетео у канал, при чему је налетео и усмртио бициклисту.

На лицу места погинули су и возач "мерцедеса" и бициклиста Зоран К.

Према незваничним информацијама до којих је дошао портал Република.рс, возач аутомобила управљао је колима под дејством алкохола.

Фото: Профимедиа

 

Становници овог места кажу за наш портал да не памте оваку несрећу, а за настрадалог Зорана имају само лепе речи.

Рођака мушкарца који је уптављао бициклом за портал Република.рс каже да је Зорана нешто посебно вукло да тај дан на посао крене бициклом.

- Свако јутро возио га је син колима на посао. Зоран му је тада рекао да је лепо време и да ће ићи бициклом. Упркос наговарању да га он одвезе одлучио се да оде бициклом, ето шта се деси - прича видно потресења рођака настрадалог Зорана К.

Она каже да Зорана кроз читав живот прате несреће, али из ове на жалост није успео да се извуче.

- Имао је он три несреће. Једна је била у војсци, када је аутомобил у коме се налазио сударио са другим. Пар година касније, опет је доживео саобраћајку, али и тад је преживео. Ево шта се сад деси, на жалост није успео. Сви смо у шоку, мајка која живи са њима још није ни чула шта се десило, не сме нико да оде да јој каже. То је дивна вредна породица, Рада његова супруга ради у сеоској школи као учитељица. Извео је децу на пут, ћерка му је завршила факултет, син такође вредан запослен - закључује рођака настрадалог.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".