Колеге из жирија, као и први човек "Гранда", Саша Поповић, стали су у одбрану Снежане Ђуришић тврдећи да су овакве оптужбе потпуно неосноване. Душан се огласио и одговорио на оштре изјаве појединих чланова жирија..

Светлана Цеца Ражнатовић је изјаву Душана и његове мајке назвала злочином и бесрамним чином, а он јој није остао дужан.

- Ова изјава ме уопште не изненађује од дотичне, знајући њену биографију - рекао је он за босански "Експрес".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Звезде Гранда

 

Ђорђе Давид је рекао да је његова мајка то рекла из незадовољства, те да код њеног оглашавања постоји "мањак образовања и интелекта". Истакао је да се види да је из малог места.

Ова изјава је Душана посебно повредила будући да је мајка његов највећи ослонац.

- Тако је, моја мајка је из малог места које се зове Подгорица и она је поносна и поштена Црногорка – рекао је такмичар.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda/М.Лабудовић/АТА имагес

 

Изјаву Саше Поповића није желио да коментарише, а истакао је да нико од чланова жирија и продукције није ни покушао да га контактира.

Прокоментарисао је и изјаву Снежане Ђуришић. Она је демантовала да се поменути инцидент десио и рекла да ради одговорно са кандидатима.

- О мојој менторки је већ све речено… Само бих поставио питање Саши Поповићу, ако је слушао моје певање у баражу, а наравно да јесте, ако се уверио како певам када певамо бараж на истом микрофону, без подмићивања, зашто ме није пустио да идем даље? Ако је човек и ако неће да се огреши о једног доброг такмичара. Толико.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".