Електротехнички инжењер Давид Н. (27) из Крушевца погинуо је у суботу у стравичној саобраћајној несрећи код Горњег Милановца када је возећи мотор изгубио контролу над њим, улетео у крвину, проклизао, а затим се закуцао у дрво и одлетео у другу страну коловоза.

Несрећа се догодила у суботу око 17 сати између насеља Угриновци и Рељинци код Горњег Милановца, на Ибарској магистрали.

Кацига у ваздуху

- Мотоциклиста је, наводно, био у друштву још једног колеге и кретали су се из смера Горњег Милановца ка Љигу. Сумња се да је Давид из за сада непознатог разлога изгубио контролу над мотором када је ушао у оштру кривину. Буквално је ухватио земљу, колико се навио мотором како би што боље исправио кривину, али су тада ствари пошли по злу - каже извор из истраге и додаје:

- Мотором је проклизао и ударио у дрво поред пута, па је заједно с мотоциклом одлетео на другу страну коловоза. Од силине ударца кацига му је одлетела у ваздух, а делови мотора су се расули свуда по путу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Призор који је затечен након несреће, ледио је крв у жилама, а убрзо су на место удеса дошли полиција и екипа Хитне помоћи.

- Лекари су само могли да констатују смрт младића, док је полиција сатима вршила увиђај. Саобраћај је на овој деоници био обустављен. Истрага је у току и она ће утврдити све детаље ове ставичне несреће - каже саговорник.

Иначе, настрадали младић био је добитних бројних награда у основној, средњој, али и на факулету.

Фото: Друштвене мреже

 

- Давид је био једна чиста душа, неискварена и просто не могу да верујем да га више нећу видети. Какав је стручњак у свом послу био говори и то да је још као дечак на републичком такмичењу добио прву награду из електронике - каже за Курир пријатељ настрадалог и додаје:

Путуј мој добри Давиде

- Волео је живот, авантруру, био је ведар, позитиван и било је немогуће да га не заволите истог тренутка. Иза себе је оставио родитеља, брата, али и вереницу са којим је након толико година забављања и заједничког живота требао да оснују породицу.

Пријатељ погинулог мотоциклисте навели су између осталог и да он већ годинама вози моторе.

Фото: Друштвене мреже

 

- Био је искусан возач, али је нешто изгледа кренуло по злу, мислим да је лоше реаговао у кривини - рекао је наш сагвоорник и додао:

- Живот је то, некад и најмања грешка превише кошта и нема поправног. Чиста душа од просека, путуј мој добри Давиде, возићемо се ми опет заједно, то знај сигурно. Младић ће бити сахрањен када његова породица дође из Америке и Канаде.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".