- Сећам се дана кад ми је мајка умрла. И даље је тешко да говорим о томе. Потиснула сам то. Отишла сам у школу следећег дана јер је менталитет мог оца био такав да се смиримо и наставимо даље. Отишла сам у школу и правила се да се ништа не догађа. Али, десило се! Нисам туговала, нисам плакала на њеној сахрани. Отупела сам за своје емоције. Нисам ни туговала за мајком све до, можда, 16. године - рекла је Пичиз једном приликом за стране медије.

Већ тада је почела да ради и пише колумне за познате часописе, а медији су је пратили у стопу због познатих родитеља. Када је имала 16 година представљен је документарац о њеном животу и њен успех почиње нагло да расте.

Убрзо је доспела на листу топ 10 модних икона, а са 18 се нашла на листи најсексепилнијих жена на свету.

Прва њена веза позната јавности била је она са музичарем Максом Драмијем у коју је упловила 2008. године. Након неколико недеља везе преселила се у Њујорк, а венчали су се у Лас Вегасу. Ипак, ту је кренуо и њен суновреат.

Наиме, Гелдофова почиње да експериментише са дрогама, а у дневнику једног њеног пријатеља, Фредија Меконела, пронађена је реченица “Пичиз долази и први пут ће пробати хероин”. Фреди је преминуо 2011. године од предозирања.

Чувени Боб Гелдоф касније је истакао како му је било јасно то да се његова ћерка дрогира, а и она сама је говорила о томе.

- Нисам Ејми Вајнхаус - говорила је она у интервјуима.

Фото: Профимедиа

 

 

Након што јој ј брак са Максом пропао, заљубила се у Тома Коена и са њим добила два сина. Више пута је била на одвикавању, бежала је са клиника, а њен супруг је 2014. године из њених порука схватио да је она поново зависна од хероина.

Исте године у априлу је са децом отишао код својих родитеља, а када се вратио Пичиз је била мртва.

У тренутку смрти имала је само 25 година, а преминула је од предозирања хероином, као и њена мајка.

- Ја сам отац који је одговоран за њу и очито сам погрешио - рекао је Боб Гелдоф након ћеркине смрти, окрививши себе за све што јој се догодило.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".