Он се сумњичи да је пре десетак дана са два ударца секиром усмртио своју емотивну партнерку Марију Ј. (65), а потом њено тело закопао у кући у којој је живела.

- Притвор је одређен због процене да постоји опасност од бекства, постојања околности које указују да би осумњичени могао да утиче на сведоке који треба да буду саслушани, као и због постојања особитих околности које указују да би осумњичени, уколико би се нашао на слободи, могао да понови дело.. Такође и  због чињенице да би дошло до узнемирења јавности које мозе угрозити несметано вођење кривичног поступка - образложили су у Вишем суду.

Фото: Фејсбук

 

Подсетимо, после жустре свађе Мирослав П. (45), осумњичен је да је почетком фебруара два пута ударио секиром своју невенчану супругу Марију Ј. (65), са којом је дуго био у вези, а затим је њено тело закопао у под собе у кући у улици Марка Орешковића, у селу Доњи Таванкут код Суботице.

Како сазнајемо, Мирослав, иначе бивши погребник, је после убиства ископао јаму у соби и у њу закопао беживотно Маријино тело , а затим је то место прекрио тепихом.

Фото: Фејсбук

 

Он је све време наставио да живи и спава у кући у којој се то догодило.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".