Популарност је стекла као спортска новинарка када је радила као уредник и водитељ емисије о спортским актуелностима која се емитовала уживо сваког дана.

Приликом преласка на РТС освојила је срца публике својим приступачним ставом и непосредношћу.

Међутим, мало ко зна да њено детињство нимало није било једноставно, да је због рата избегла из родног Сарајева и у Београду започела потпуно нови живот који су у том периоду обележили веома трауматични догађаји.

Фото: РТС принтскрин

 

 

- Прво избеглиштво. Друго - оца нисам видела четири године. Када се наша породица коначно поново састала, кад смо видели да смо сви ту живи и здрави, требало је креирати нов живот. Потом се цела прича завршила разводом родитеља, што је опет траума. Не желим да ово звучи патетично, али током целог мог детињства смењивале су се озбиљне турбуленције. Због тога сам веома брзо одрасла. Негде сам прочитала да су на породицу највише усмерена деца из растурених домова. То је истина. Не прође дан да се с мојима не чујем телефоном, а у међувремену разменимо ко зна колико порука - испричала је раније за "Свет" Драгана која је и те како везана за своје најближе.

Водитељка је сада на свом Инстаграм порфилу поделила фотографију веома битне особе у њеном животу.

Реч је о Драганином оцу који је данас прославио рођендан и којем је она овим путем пожелела најлепше жеље уз једну стару фотографију из младости.

Фото: Принтскрин Инстаграм/dragana.kosjerina

 

 

- Мој дебели данас прославио рођендан, написала је водитељка.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".