Протеклих пар недеља била је резервисано за националне купове у европским кошаркашким лигама, а најзанимљивије било је у Италији, у којој игра Вања. Ниједна од евролигашких екипа није успела да освоји Куп Италије, те је пехар завршио у Бреши.

У спорту под кошевима нашла се и фудбалска екипа Торина, а српски голман је том приликом показао завидне кошаркашке способности. 

Вања је узео лопту у руке и извео закуцавање од 360 степени, нешто што се често виђа на Ол стар такмичењима у закуцавању. Погледајте како је то изгледало: 

 

 

Подсетимо, породица Милинковић-Савић у домаћој јавности је позната као спортска породица. отац наших фудбалера Сергеја и Вање је Никола Милинковић, бивши фудбалер Бечеја, а мајка Милана Савић је некада играла кошарку. Фудбалска каријера је њиховог оца одвела у Шпанију, где су се браћа и родила - Сергеј у Љеиду, а Вања у Оренсу.

- Био сам јако близак са кошарком. Добар сам био у свим спортовима, имао много опција, али на крају сам изабрао фудбал. Пошто сам мало лењ, мрзео сам да трчим и тако сам изабрао да постанем голман са 12 година - открио је својевремено млађи Милинковић Савић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".