Proteklih par nedelja bila je rezervisano za nacionalne kupove u evropskim košarkaškim ligama, a najzanimljivije bilo je u Italiji, u kojoj igra Vanja. Nijedna od evroligaških ekipa nije uspela da osvoji Kup Italije, te je pehar završio u Breši.

U sportu pod koševima našla se i fudbalska ekipa Torina, a srpski golman je tom prilikom pokazao zavidne košarkaške sposobnosti. 

Vanja je uzeo loptu u ruke i izveo zakucavanje od 360 stepeni, nešto što se često viđa na Ol star takmičenjima u zakucavanju. Pogledajte kako je to izgledalo: 

 

 

Podsetimo, porodica Milinković-Savić u domaćoj javnosti je poznata kao sportska porodica. otac naših fudbalera Sergeja i Vanje je Nikola Milinković, bivši fudbaler Bečeja, a majka Milana Savić je nekada igrala košarku. Fudbalska karijera je njihovog oca odvela u Španiju, gde su se braća i rodila - Sergej u LJeidu, a Vanja u Orensu.

- Bio sam jako blizak sa košarkom. Dobar sam bio u svim sportovima, imao mnogo opcija, ali na kraju sam izabrao fudbal. Pošto sam malo lenj, mrzeo sam da trčim i tako sam izabrao da postanem golman sa 12 godina - otkrio je svojevremeno mlađi Milinković Savić.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".