Ненад Јездић важи за једног од најбољих и најомиљенијих домаћих глумаца, а ипак о његовом приватном животу веома мало се зна.

Како због чињенице да ретко даје интервјуе и при том брижљиво бира речи, тако и због тога што нема профил ни на једној друштвеној мрежи.

Фото: П. Милошевић

 

 

Иако заједничке фотографије никада нису доспеле у јавност, није тајна да је већ четврт века у складном браку са супругом Саром. Венчали су се 1996. године у манастиру "Високи Дечани", на Косову и Метохији, у присуству чланова породице и пријатеља, међу којима су биле бројне Ненадове колеге. У годинама које су уследиле добили су четворо деце: три ћерке и сина.

- Када сам рекао "да", да ли у цркви, пред сведоцима, у општини, сећам се своје прве помисли:

- Сад дај све од себе да ово твоје "да" никада не буде укаљано - открио је једном приликом Ненад Јездић, који важи за верног мужа и узорног породичног човека.

Фото: В. Данилов

 

 

После церемоније венчања, младенци су преноћили у конаку манастира и сутрадан кренули назад за Београд.

И док, с једне стране, континуирано гради успешну глумачку каријеру, подједнако је посвећен свом имању у селу Забрдица, надомак Ваљева. Уз породичну кућу подигао је и дестилерију за прераду ракије.

Иако данас живи прилично лагодно, почетак брачног живота није деловао обећавајуће.

Фото: П. Милошевић

 

 

- Када смо супруга и ја прво дете стварали, кад смо се венчали и почињали породични живот, ми смо имали један тањир и једну виљушку. Она виљушку, а ја тањир. Или обрнуто, свеједно. Поента је да смо веровали у будућност. Треба веровати. Љубав не можеш да осетиш ако не верујеш. А битно је да то осетиш, јер сва задовољства долазе из испуњености човека љубављу за свог ближњег и из оне љубави коју добија од свог ближњег - рекао је Ненад који има прилично јасан став о родитељству.

- Деци једино помажемо уколико им дамо прави пример. Једна мудрост каже: "Ако хоћеш да мењаш свет, прво почни од себе - закључио је глумац.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".