Новоотворени лажни профил Драгане Косјерине на друштвеној мрежи Твитер успео је да направи праву пометњу међу корисницима ове мреже.

Фото: В. Данилов

 

 

Драгана Косјерина, популарно ТВ лице, осим шармом и лепотом пред камерама, одушевљава и модним изборима. Колико посвећено објављује на Инстаграму, да је многима недостајала говори и јучерашња пометња на Твитеру.

Многи су помислили да се позната водитељка коначно придружила Твитер заједници, а прва објава никоме није била сумњива. Наиме, прва реченица којом се Драгана јуче наводно огласила била је – Сунчан дан мени је довољан за осмех.

 

 

Недуго потом на профилу под њеним именом и презименом је објављена и прва фотографија. На њој Драгана позира у црном капуту и са шалом, загонетно се гледајући у огледалу. Уз ову фотку стоји опис – стрпљење. 

 

 

Ово је већ изазвало сумњу, али не довољну. Одмах су почели да се броје коментари, међу којима се издвајају само комплименти.

Међутим, недуго потом појавиле су се информације да је овај профил на Твитеру – лажан и да иза њега заправо не стоји лепа водитељка.

 

 

А потом је нова објава овог профила: "Људи, ви сте бас дивни овде, а плашили су ме. Хвала на лепим речима" све поново бацила у размишљање да ли је она или не.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".