Певачица Гордана Гоца Тржан привлачила је пажњу публике од почетка каријере својим приватним животом, о ком обично није откривала превише.

Ипак, када је ступила у једну озбиљну везу, она је решила да покаже свог партнера, а у питању је био њен будући супруг Иван Маринковић.

Фото: Сарић С.

 

 

Како је Маринковић једном приликом испричао, он је био обожавалац Гоце Тржан пре него што су се упознали, а први пут су се срели на његовом послу.

- Био сам велики Гоцин фан, једва сам чекао да је упознам. Почео сам да радим као конобар у једном кафићу, а упоредо сам продавао фирмирану гардеробу у бутику, где ми се остварила велика жеља. Гоца је једног дана дошла и тад смо се први пут видели. Онда је често свраћала и куповала ствари од мене. Поверила се нашој заједничкој другарици да јој се допадам и тражила јој је мој број телефона - испричао је он једном приликом.

Пар се упознао 2006. године, а медији су писали да су се верили на јесен, само шест месеци касније. У том тренутку, певачица је имала 39 година, а њен изабраник 35 и изгледали су врло заљубљено и спремно за породични живот.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Почетком следеће године, Гоца и Иван су крунисали своју љубав браком, а поп звезда је у том тренутку била у другом стању. Док је пар чекао своју ћерку Лену, судбоносно "да" изговорили су врло елегантни: младожења је носио црно одело, а млада светлорозе хаљину и малу тијару.

Пар се, међутим, развео 2011. године, након чега је Гоцин бивши супруг постао познат по учешћу у ријалити програмима. Певачица није често причала о свом првом супругу након развода, а једном приликом се у емисији "Преживели" осврнула на његово здравствено стање и драматичне ситуације које су проживели.

- Та његова болест је енцефалитис, односно упала мозга, због које се он у тим ситуацијама понашао као животиња и није могао да контролише поступке.  Испадала му је храна из уста, ред речи у реченици му се помеша. Буквално сам му спасла живот тада, он као рањена животиња, мули, опирао се, тад сам дојила, када је дошла Хитна, и полиција га је морала одвести због манифестације болести. Везали су га лисицама и у гаћама извели, полиција је рекла да је за "Лазу", да га воде тамо, та болест оставља ненормалне последице, био је на апаратима, као у коми - испричала је Гоца.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanmarinkovic79_official, АТА имагес

 

 

Она је истакла да је желела да ради на њиховом браку, али једноставно је било узалуд. Њен супруг је, како је објаснила, био порочан.

- После свега нисам могла да живим с неким ко пије, коцка, мада и нисам знала ништа о томе, хтела сам да поправим то све, он није имао капацитет да свари мене и моју енергију, зато је био несрећан са мном, нисам у фазону зато да је он крив, обоје смо јер сам ја сипала пет литара воде у ову малу чашу, која није могла то да прими, прелива... - рекла је Гоца.

Она је тада истакла да би, упркос свему, поново одабрала све исто јер је као награду за све у животу добила ћерку Лену.

- Она је оплеменила мене у сваком смислу, сад има 15 година и врло је при себи. Иван је њој само биолошки отац - испричала је Гоца.

Певачица је потом упознала Радомира Рашу Новаковића, за ког каже да је диван према њеној ћерки Лени.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/KONTRA SHOW/АТА имагес

 

 

- Онда смо добиле Ракија нашег, који је воли, некад кажем, више него ја. Чак жели да студира продукцију јер је видела од Раше - истакла је Гоца.

У једном интервјуу пре неколико година на питање водитеља "Да ли је твоја Лена имала оца поред себе?" Гоца Тржан је одговорила:

- Па, имала је од четврте године, откако смо Радомир и ја заједно, од тада јесте, и то је то. Просто, и она и ја имамо срећу да је он ушао у наш живот да Лена има очинску фигуру у кући која је здрава и нормална, показује љубав према њеној мајци и велику љубав према њој - изјавила је Гоца Тржан.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".