Њихово пријатељство је почело на једној прослави, а реченица коју је Цеца изговорила њој тада, Слађа ће памтити до краја живота. Слађа је редован гост на Цециним приватним прославама: 

- Пресмешно и престрашно. У време када си ти мали, тебе неко зове да му певаш на прослави. Биља Спасић је кумовала том дешавању. Искрено нисам очекивала такву реакцију. Мислила сам да ће то другачије изгледати, мислила сам да је неко попут Цеце, бити резервисан. Тада сам схватила колика је њена величина. Појавила се беспрекорно скоцана, и пришла за сто и мени првој пружила руку и рекла једну реченицу коју ћу ја заувек памтити: Коначно да упознам своју омиљну певачицу. То је мени био знак узвика за неко наше даље дружење - испричала је Слађа Алегро. 

Фото: АТА имагес

 

Певачица негује конкретан однос са осталим певачима са естраде, али постоји колегиница са којом не разговара. Њено име није желела да открије: 

- Имала сам једно лепо дружење са једном колегиницом које је просто престало. Путеви се раздвојили, мишљења су се раздвојила, животни ставови су се раздвојили. Без тешких речи и свађа, Боже мој и то се дешава. Битно је само да када са неким престанете да контактирате, немате никакву ружну реч, јер то онда говори и о вама - каже Слађа Алегро.

Фото: АТА имагес

 

- Нисмо се свађале, али сви остали знају да сам ја ту увек, помогнем колико могу, испратим све што ради тај неко, волим да будем подршка. Битно је да не одмажете никоме, заиста се радујем свачијем успеху и срећи - испричала је Слађа у емисији "Шоу се наставља". 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".