Да старија ћерка Здравка Чолића воли да је у центру пажње јавности да се закључити на основу фотографија и видео снимака које са пратиоцима на "Инстаграму" она дели. За почетак, Уна је за разлику од већине својих вршњакиња много активнија на друштвеним мрежама, око 40 хиљада људи подржава је и воли, а како би тај број растао у обавези је да свакодневно објављује што више различитог садржаја. Врло често на тај начин открива више од онога што би њен отац волео, што је последица модерног доба 21. века са којим се Чола лично још увек није помирио.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

За разлику од своје мезимице певач избегава чак и интервјуе. Још у медије није доспела ниједна његова фотографија са ћеркама у породичном окружењу, а камоли са супругом. Избегавао је одувек ту врсту дељења информација са публиком и успео је своју интиму да сакрије готово пет деценија. Захваљујући његовој наследници како старијој, тако и млађој Лари, то се у великој мери променило.

Старија ћерка Здравка Чолића очигледно не подржава очев став, те тако и оно што би требало и оно што баш није пожељно дели са пратиоцима што после осване на странама таблоида, што је био случај и пре пар дана. Наиме, Уна је објавила фотографије са скијања, а на једној од њих она позира са згодним мушкарцем крај којег је на слици ставила срце.

Фото: Инстаграм принтскрин/unacolic, В. Данилов

 

 

Одмах су сви закључили да је реч о новом Чолином зету, а Унином дечку, што је био темељ за коментаре и питања је ли музичар упознао ћеркиног изабраника, шта мисли о њему и подржава ли њхову везу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".