Певачица Љупка Стевић зимске викенде проводи на Јахорини где често наступа, а боравак на планини користи и да напуни батерије за бројне радне обавезе, уколико јој распоред наступа то дозволи. Певачица признаје да је одлазак на планину понекад скопчан и са низом саобраћајних проблема, па се и њој дешава да јој се кола заглаве у снегу, успешно решава такву врсту проблема.

Фото: АТА имагес

 

- Увек се нађе неко да гурне, али то се и наплати. Ти људи који су на планинама, они просто живе од тог посла да се неко заглави да га они чупају. Инетересантни су ми људи из Црне Горе који упорно са летњим гумама иду код њих на снежну планину и редовно гледам како проклизавају. Иначе сам особа која увек има зимске гуме, али је немогуће када је снег три метра да се извучеш скроз до горе. Али се увек нађе неко ко изађе у сусрет и притекне у помоћ. Ту су и да погурају ауто ако треба – рекла је Љупка.

Певачица каже и да понекад до плати 20 конвертибилних марака, када је реч о одласку на Јахорину, али јој није жао због ванредних трошкова.

- Последњи пут су ми узели 30 марака када су морали и да лопатају. Па нека и они зараде неки динар – рекла је Љупка.

(Гранд)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".