Већ је општепознато да српски кошаркаш Никола Јокић не може без коња и коњских трка, те да сваки тренутак користи како би гледао своје омиљене животиње. Међутим, двоструки МВП НБА овај пут гледао је свој клуб из Сомбора, КК Џокер који је успео да савлада КК Борац из Земуна у плеј-офу Друге лиге Србије резултатом 99:86.

На званичном Инстаграм профилу Денвер нагетса сада се појавио снимак који показује да Јокић и на тренингу "баци поглед" на резултате свог тима. Како се види на објављеном снимку, српски центар са великом пажњом гледа у телефон у сали за тренинге, а онда и слави због онога што је видео. 

- Тако је, Ђапа, бре! - викнуо је Јокић, а све је то испратио његов тренер Мајк Мелоун који је у првом тренутку био збуњен, а онда се придружио слављу и стиснуо песницу. 

Поменути Ђапа је кошаркаш сомброског клуба Далибор Ђапа који је био најефикаснији појединац на мечу са 20 поена (6-11 из игре, 6 сокова). Овај 38-годишњак је својевремено био кошаркаш Крке и бројних других регионалних и украјинских клубова.

КК Џокер је основан 2002. године, а од 2018. породица Јокић улаже у развој најмлађих категорија код којих развија кљубав према кошарци. Тренутно, КК Џокер је у плеј-офу Друге лиге Србије на 2. месту са 6 победа и два пораза и 14 бодова, иза првопласираног Радничког из Крагујевца.

Подсетимо, недавно је Јокић изјавио да му телефон служи искључиво како би гледао трке коња, међутим изгледа да није баш тако.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".