Цеца је одржала два концерта на Јахорини, па је сада сумирала утиске о публици и о наступу. Она је презадовољна, важна јој је публика и њихов доживаљај. Затим је рекла неколико речи о својој старијој колегиници Снежани Ђуришић и афери "мито" у "Звездама Гранда". 

Фото: АТА имагес

 

- Било ми је јако жао ње, као човека. Она не заслужује да јој се лепе такве ружне етикете, као и свима нама. Све што радимо је наша добра воља, то је за поштовање, нико од нас то не мора да ради. Заиста се трудимо, исправљамо њихове грешке, ту децу клешемо да буду што боља. Гранд је гигант који траје 20 година, изнедрио је толико имена, никада нико није имао притужбу... Тој породици и том момку желим све најлепше у животу, али нису људи рекли: "Прво скочи, па реци хоп"... Треба пазити шта и како изговараш, после је џаба и да се кајеш - сматра Цеца.

Цеца је открила колико дуго траје њихово познанство:

- Снежану Ђуришић познајем од своје 14. године. Имамо идентичан однос од тада. Када сам била дете, она је била зрела жена, увек је имала идентичан став према мени, уважавала ме је као колегиницу, имала поштовање. Босанац је рекао да се у то време знала хијерархија и ја сам поштовала када сретнем колегу који је дуго на естради... У данашње време је то чудно, сви мисле да су богомдани. Није лако створити велику каријеру, још теже је опстати и сачувати је - додала је Цеца за "Премијеру - Викенд специјал".

Фото: АТА имагес

 

Душан се, подсетимо, недавно огласио и оплео по "Гранду".

- Мени није тражила паре, директно је тражила мојој мајци. А мени је индиректно тражила. Ја сам наслућивао из њене приче: "Не радим ја ово за џабе", рекла је. Чак и на првом нашен сусрету преко видео позива она рекла: "Ово ти све добијаш бесплатно". Она је рекла: "Први пут је бесплатно" - почео је за "Мондо" Душан, који није могао да каже колико му је тражила Ђуришићка, јер му мајка није конктетно рекла о којој је цифри реч.

- Не могу да кажем јер ми мајка није рекла колика је цифра, сигурно да је био неки износ. Она је рекла директно мајци да тражи новац. Сад колико је она тражила, стварно не знам колико је она мислила да ћемо јој дати - причао је тад Вукадиновић.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".