Ceca je održala dva koncerta na Jahorini, pa je sada sumirala utiske o publici i o nastupu. Ona je prezadovoljna, važna joj je publika i njihov doživaljaj. Zatim je rekla nekoliko reči o svojoj starijoj koleginici Snežani Đurišić i aferi "mito" u "Zvezdama Granda". 

Foto: ATA images

 

- Bilo mi je jako žao nje, kao čoveka. Ona ne zaslužuje da joj se lepe takve ružne etikete, kao i svima nama. Sve što radimo je naša dobra volja, to je za poštovanje, niko od nas to ne mora da radi. Zaista se trudimo, ispravljamo njihove greške, tu decu klešemo da budu što bolja. Grand je gigant koji traje 20 godina, iznedrio je toliko imena, nikada niko nije imao pritužbu... Toj porodici i tom momku želim sve najlepše u životu, ali nisu ljudi rekli: "Prvo skoči, pa reci hop"... Treba paziti šta i kako izgovaraš, posle je džaba i da se kaješ - smatra Ceca.

Ceca je otkrila koliko dugo traje njihovo poznanstvo:

- Snežanu Đurišić poznajem od svoje 14. godine. Imamo identičan odnos od tada. Kada sam bila dete, ona je bila zrela žena, uvek je imala identičan stav prema meni, uvažavala me je kao koleginicu, imala poštovanje. Bosanac je rekao da se u to vreme znala hijerarhija i ja sam poštovala kada sretnem kolegu koji je dugo na estradi... U današnje vreme je to čudno, svi misle da su bogomdani. Nije lako stvoriti veliku karijeru, još teže je opstati i sačuvati je - dodala je Ceca za "Premijeru - Vikend specijal".

Foto: ATA images

 

Dušan se, podsetimo, nedavno oglasio i opleo po "Grandu".

- Meni nije tražila pare, direktno je tražila mojoj majci. A meni je indirektno tražila. Ja sam naslućivao iz njene priče: "Ne radim ja ovo za džabe", rekla je. Čak i na prvom našen susretu preko video poziva ona rekla: "Ovo ti sve dobijaš besplatno". Ona je rekla: "Prvi put je besplatno" - počeo je za "Mondo" Dušan, koji nije mogao da kaže koliko mu je tražila Đurišićka, jer mu majka nije konktetno rekla o kojoj je cifri reč.

- Ne mogu da kažem jer mi majka nije rekla kolika je cifra, sigurno da je bio neki iznos. Ona je rekla direktno majci da traži novac. Sad koliko je ona tražila, stvarno ne znam koliko je ona mislila da ćemo joj dati - pričao je tad Vukadinović.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".