Брена је изнела детаље најављеног музичког дуела какав до сада није виђен на овим просторима, а открила је и да ће се окушати у извођењу Сенидиних песама, коју је назвала краљицом треп музике.

Фото: АТА имагес

 

– Сенида и ја смо се договориле који ће бити наши тајни адути. Певаћемо своје песме, па ће она моје, а ја њене. Биће ту неколико и заједничких песама, биће неколико изненађења где ће публика активно учествовати у целој тој причи. То ће бити један специфичан саунд клеш, два оригинална и аутентична уметника, песме ћемо изводити у другачијим аранжманима – казала је Брена.

Фото: Инстаграм принтскрин/сенида_х

 

Медије је занимало и да ли певачица има трему, с обзиро да се до сада није окушала у овом модерном музичком жанру, на шта је Брена одговорила.

- Људи који певају преко 42 године као ја немају више простора за трему јер смо их све преживели. Пре двадесетак година сам сањала да имам контролни из математике. Пробудила сам се и нисам била сигурна да ли сам урадила тај задатак из математике. То је било последњи пут да сам имала неку врсту треме. Када сам се пробудила рекла сам „хвала богу, више не идем часове математике“ – рекла је уз осмех Брена а онда појаснила озбиљно:

- Велики професионалци никада немају трему зато што су увек добро увежбани. Фудбалери када иду на велика такмичења имају озбиљне психофизичке припреме, а тако смо и ми једна јако увежбана екипа. Када дођете до једне тачке савршености онда се човек опусти и у томе просто ужива. У томе и јесте суштина, а ту ствар ме је научио један велики човек, покојни Боки МИлошевић. Рекао ми је: „Само добро увежбана импровизација је најбоља импровизација“ – објаснила је Брена.

Фото: АТА имагес

 

А да ли је могуће да након овог музичког дуела певачице сниме дует Брена је рекла:

– Не можемо причати толико о томе, не знам шта бих певала са једном женом, љубавнице, другарице. Причала сам са Маријом Шерифовић једном на ту тему, постоје сигурно композитори и текстописци као што је била покојна Марина, којој сам највише на свету веровала, чисто сумњам да може један текстописац да напише један текст који би певале две жене, а да то буде нешто лепо и племенито. Никад не реци никад, мени и њој је циљ ако певамо дует да буде савршено – испричала је Брена.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".