Ни неколико година након складног брака у којем позната манекенка ужива са фудбалером Луком Јовићем и којем је родила синове Алексеја и Теодора, нису престале спекулације о томе какав је однос Софије Милошевић са свекрвом, те да ли је и како мајка популарног спортисте прихватила лепу снајку.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

У више наврата на домаћим порталима могла се прочитати вест да њих две нису на сјајној релацији, а приче су додатно добиле на тежини када се дознало да Светлана Јовић гаји посебне симпатије према Лукиној некадашњој изабраници Анђели Маниташевић која јој је подарила првог унука Давида.

Желећи да стане на пут гласинама да против Софије нешто има, њена свекрва једном приликом се огласила и негирала било какве несугласице, а притом је додала и да се не меша у синовљев избор, те да ће радо прихватити сваку жену која га учини срећним. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Blic

 

 

- Људи свашта коментаришу, просто су такви. Наравно да мени смета, нико не воли када неко критикује његово дете. Сваки млад човек има право на свој приватан живот, да себи бира партнера којег он жели. Не видим потребу других да коментаришу, ја сам себи бирала шта сам желела то и он исто ради и свако после живи са тим. Он је ту да себи одабере ко му у том моменту одговара, а ја као мајка ћу прихватити свакога кога год да он изабере јер то је његов избор. Њега волим и волећу свакога ко је са њим. Шта ће се даље догађати са том везом нико од нас не може да зна - рекла је тада мајка Луке Јовића која очито заиста против снајке нема ништа, у шта нас је уверила и манекенка путем Инстаграма, постовима о својој свекрви.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".