Ана је до детаља преносила Зорици како је протекао њен јучерашњи разговор са Звезданом.

- Он те питао је л' ти требају паре? Мени се допало што је он рекао да није у реду од Милице што је рекла то за кревет - рекла је Зорица.

- Да замисли. Ја сам лепо причала са њим. Он мене као моли да он мени помогне са људима. Да ја не знам где сам дошла. Попричаћемо ти и ја као другари кад будемо могли. Ја му кажем овде можемо све да причамо. Да ли ти стварно мислиш да ја фолирам, ја га питала. Манипулација знаш која, обрађена сам за три минута са овом причом. Као рекао ми ја бих сад клек'о, тако нешто. Поента је ја му рекла да још увек мислим да има мало људскости у теби - рекла је Ана.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Ево плаче ми се од његове приче - рекла је Зорица.

- Он би највише сад волео да он има своју девојку, а ја да ћутим и њему све супер, он победник. Најбоље сад тако. Ја сад негде мислим да су његове речи искрене. Да је то онај његов последњи вапај. Поента приче да је хтео да каже да ово није место да се такве ствари износе. Он је очекивао после разговора нешто као. Сан ми јако утиче на размишљање, сад сам се ја смирила. Та његова манипулација би требало јако лепо да се види. Као рекао ми знам да си многе ствари рекла у бесу. Ма он је плитак - рекла је Ана.

- Јасно је шта је хтео. На све могуће начине хоће да ти играш по његовом. Само један разговор може да промени све. Вергла причу као да ја теби кажем како твоје понашање није лепо итд, ја му кажем да нисам ја поштар. Ја сам га питала јел ти мислиш да после свега треба нормално да попричаш са њом. Он као да, али овде не - рекла је Зорица.

БОНУС ВИДЕО: