Прва супруга прослављеног фудбалера Матеје Кежмана, Емилија Кежман, са којим има троје деце, веома је активна на друштвеним мрежама.

Фото: Ненад Карлић

 

Иако су се развели давне 2014. године, фудбалеровој бившој супрузи слобода очигледно прија јер никада боље није изгледала, о чему сведоче и њене фотографије на Инстаграму.

Фото: Инстаграм принтксрин/emakezman

 

По њеној линији, уочљиво је да доста времена посвећује свом физичком изгледу и тренирању јер је у купаћем костиму затегнута као праћка. Пре неколико година Емилија је уградила силиконе у груди, али с мером и без икаквог претеривања.

Емилија се тренутно бави приватним бизнисом и издавањем некретнина које су јој после развода од Матеје, поделом имовине припале, преноси "Ало".

Фото: Инстаграм принтксрин/emakezman

 

Мало је познато да је Ема из Пирота, као и да је свог бившег брачног друга упознала управо у овом малом градићу на Нишави. Она је тада била средњошколка, а Матеја је играо фудбал за Раднички из Пирота. Љубав међу њима планула је брзо, а касније га је она пратила кроз каријеру која је за време трајања њиховог брака и била најплодоноснија.

Фото: Небојша Параушић

 

Емилија Кежман и даље навија за Партизан и редовно одлази на фудбалске утакмице, а љубав према овом клубу усадио јој је управо бивши муж.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".