Ову сезону најпознатијег такмичења у региону, обележио је скандал који је задесио Снежану Ђуришић и њеног такмичара Душана Вукадиновића који ју је оптужио да је од његове мајке тражила новац како би он наставио даље такмичење.  

Велики део естраде, а и сви чланови жирија оштро су демантовали ову осуду. Цеца јеовом приликом похвалила своје такмичаре и додала да се никада не зна на кога ћемо наићи у животу: 

Фото: АТА имагес

 

- Моји кандидати су супер. Деца су одлична. Скандали апсолутно нису потребни за каријеру и популарност. Певач мора да има хитове, а све остало је ствар вашег избора. Некеда неке ствари можете да контролишете, везано за скандале. Некада се неке ствари дешавају мимо вас. Као што се сада ово десило. Нажалост, никада не знате на какве људе ћете да налетите и какве су све дијагнозе људи у питању - рекла је Цеца и открила како би она реаговала да је на Снежанином месту.

- Урадила бих исто што сам урадила и сада. Огласила се. Шта ту може да се уради. Ништа више. Ко хоће да гради каријеру на скандалима, нека гради. Ако им то иде од руке и ако је то њима позитивно, нека их - додала је Цеца. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".