Марија Јездић која живи у једном од предграђа Париза, доживела је велику непријатност али је само својом хладнокрвношћу и храброшћу успела да изађе као победник. Наиме, она је прошлог четвртка путовала линијом 5 париског метро-а. Изашла је на задњој станици Бобигнy – Пабло Пицассо и ушла у аутобус на линији 620. Одмах по уласку у аутобус дочекала је велика непријатност.

„Док сам куповала и плаћала карту за превоз возачу, један дечко се пришуњао иза мене и извукао ми телефон из џепа јакне. Сва срећа ја сам слушала музику преко слушалица па сам тако приметила да ми је отет телефон. У тренутку сам се окренула и брзо реаговала. Младић је хтео да побегне али ја сам га ухватила за руку и затражила телефон који је он држао чврсто у руци. Пошто га није пуштао из руке, успела сам да му уврнем руку а он је јаукнуо и испустио телефон. Док сам ја узимала телефон, он је већ побегао из аутобуса“, у једном даху за портал "Сви Срби у Паризу" " испричала је Марија.

Како је рекла, реаговала је инстиктивно а на питање да ли јој је неко притекао у помоћ, рекла нам је да не али да је возач аутобуса, сведок сцене, почео да аплаудира пошто је младић побегао а њему су се придружили и присутни путници у аутобусу.

(Сви Срби у Паризу)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".