Током пролећа, Јелена се поново враћа у ријалити. 

- Мени је најглупља Ана Ћурчић у том љубавном троуглу. Она је ушла у ријалити у оделу, мислили смо да улази дама, а онда ме је њен речник поразио. Представља се као економиста, као да је доктор наука. Она је сву кривицу свалила на Анђелу, а она може да буде крива. Толике године су били заједно, немају децу, ништа. Она је довела човека кући, довела га код своје деце, а сад се износи сав прљави веш - рекла је Јелена на почетку у разговору за "Блиц".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Objektiv TV

 

Јелена је проговорила о насиљу које је Ана наводно претрпела од Звездана Славнића.

- Ја се питам како она није пружала отпор? Она је рекла да су били интимни после тог иживљавања. Она значи то воли. Она је причала о насиљу када је он признао да воли Анђелу. Што то није урадила када је ушла него му је угађала, нудила му да једе, пазила га док је био болестан - рекла је Јелена и додала:

- Колико пута сам је видела да брише очи а суза нема. Она манипулише, а представља да он манипулише. Питање се поставља шта је она радила док је он био у затвору. Њихове се приче не подударају. Она је знала ко је он, питам се зашто је довела човека код мале деце. Она је пре њега имала два пропала брака - рекла је Јелена за "Блиц".

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".