ПЕВАЧИЦА је поручила да се Карлеуша накачила на њу јер нема хитове, али ни срећу у браку с Душком Тошићем, а искористила је прилику и да поткачи колегиницу Секу Алексић. 

Свађа око песме

Дара и Карлеуша недавно су јавно заратиле, али ће се свађа очигледно наставити. Јелена је тада оптужила Бубамару да јој је украла песму "Кока рока", коју је написао покојни Милан Радуловић Лаћа.

- Да разјаснимо једном заувек, песма "Кока рока" није писана за Карлеушу! Урађена је баш давно и да ју је она платила, била би њена. Јелена жели маркетинг преко мене. Очигледно је да нема нову песму, албум, није срећна с мужем... Али, нека је! Моје добро ће победити то зло!, каже Дара и објашнајва шта све замера бившој друг.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не боли ме то што сплеткари, већ што помиње мог покојног пријатеља Лаћу и лаже да ми је препродао њен текст. Не могу да верујем да нема поштовање према особи која више није међу нама, као ни према његовој, такође покојној, мајци Марини Туцаковић. Очигледно ни према Фути, који је доживео велику трагедију.

Бубамара истиче да је у многим ситуација испала коректна према Карлеуши.

- Имала сам милион различитих Јелениних снимака и никад их нисам објавила! Па на шта би то личило?! Мени то никад не би пало на памет, јер сам добар човек и никоме не желим зло.

Она је сигурна да је Карлеуша кренула у рат с њом и зато што се дружи с Цецом Ражнатовић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Знам да јој смета кад види фотографију на којој сам с Цецом! Па, брате, никад никоме нисам мерила с ким се дружи! Брига ме ко се са ким фотографише и виђа! - прича певачица.

Дара додаје да ништа боља од Јелене није ни Сека Алексић. Она тврди да је њена колегиница купила прегледе на Јутјубу за песму "Емотивно недоступан":

- Никад у животу ми није пало на памет да платим прегледе на Јутјубу или пратиоце на Инстаграму. Сека је платила прегледе из Бангладеша и зато јој песма није у трендингу. То што ради је смешно, глупо и покварено. Сека можда може да убеди кућну помоћницу или комшиницу да има милионске прегледе, али не може публику.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".