Познато је да певачица већ годинама живи као подстанарка, будући да је свој новац улагала у каријеру.

Након што је направила драстичне промене, отпустила менаџера и за тај посао ангажовала сестру Мају, остаје јој много више новца, па ће убрзо моћи да реши и своје стамбено питање.

Певачица је одлучила да нови стан буде на тајној локацији, а све је ближа одлуци и да то буде неко место ван Београда.

Фото: АТА имагес

 

 

- На добром сам путу да реализујем куповину стана и његову локацију ћу крити колико год је то могуће, зарад свог мира. За почетак ћу мало да се кријем, тако ми је много занимљивије (смех). Схватила сам током ове медијске илегале да сам доста одморила душу и смирила се. И да, нећу купити стан у Београду, макар засад. За то што до сада нисам купила свој стан нећу кривити никог другог, јер прва ја нисам била неко ко зна с парама. Давала сам 20.000-30.000 евра само за један спот, тако да сам могла одавно да купим стан уместо што сам снимила два-три спота. Али добро, не жалим се, некад су се та улагања исплатила, некад не. Углавном не можеш да добијеш ако не ризикујеш - рекла је Манојловићева, па додала:

- Оно што је јасна констатација јесте да је разлика у приходима заиста велика у односу на ранији период, али не бих се више освртала на сарадњу с бившим менаџером и желела бих да то оставим у прошлости. Много сам срећна! Нисам особа која се каје, свети или изједа због лоших одлука. Не! На грешкама добро научим и не враћам се поново на њих - закључила је Рада за "Курир".