Брачни живот Милета Китића многима је нејасан. Чести су наслови о његовом разводу са Мартом Савић, међутим, иако живе у различитим државама, врло добро успевају да сачувају свој брак, али оно што многи не знају јесте да је певач пре Марте био ожењен и да из те заједнице има ћерку Сању.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

 

Наиме, Миле Китић је у браку са Мартом деценијама уназад и са њом има једну наследницу, Елену Китић, који јавност добро познаје.

Оно што мало ко зна да је Миле пре садашње супруге био у браку са извесном Босиљком са којом има ћерку Сању.

Певач се први пут оженио са свега 21 годину, а развео се 1983. године.

Својевремено је, подсетимо, Китићев старији брат причао о породичним односима, те истакао да је помогао свом млађем брату кад су им родитељи били у Америци тако што је узео старатељство над њим и одшколовао га.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

- Долазим ја кући једно вече, а моја супруга плаче. Каже, Миле оставио писмо, отишао је од нас. Није прихватио што сам ја рекао да музика не може да буде занимање, да мора на факултет, па је побегао. Имао је један хотел, али Миле није имао личну карту и због тога није могао да узме собу. Отишао сам код свог другара у СУП и кажем му о чему се ради и тако се вратио Миле - причао је фолкеров старији брат за "Курир" и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Касније, он се оженио, добио ћеркицу Сању и отишао је код родитеља у Америку. Било је њему фино тамо, али се вратио, ипак није то наше подручје. Можеш тамо певати и зарадити паре, али није то то. Био је тамо једно време са супругом Босом и ћерком. Вратио се и придружио се Јужном ветру, који је тада већ био озбиљна музичка кућа. После је отишао у Београд - присетио се Немања тада.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".