Мајин фаворит био је Принц од Врање, Стефан Здравковић који је освојио највећи број гласова публике. Певачица је Лукину песму доживела као песму са илумнантним порукама и врло неразумљиву: 

-Констракта је Луки само препустила трон и зато је био онакав смешан и намештен жири без компетенције! Само Локнер има кредибилитет и квалитет и искуство да буде члан жирија! Не може Тијану Дапчевић која је остварена и вишенаграђивана певачица као ни Филипа Жмахера који је звезда у Русији и вишенаграђивани певач да оцењује ЦОБИ (wхо тхе ф.цк ис Цоби), Лена (танка џез певачица без икаквих награда и искуства) и Невена Божовић млада певачица која тек треба да се докаже, при том нема награду на Евровизији иако је 2 пута учествовала – почела је Маја и наставила:


 

–Мислим да је сада све јасно. Неко је једном рекао: "УСТАТИ ПА РЕЋИ МАЈА НИКОЛИЋ!" Желим сву срећу Луки јер ја као велики патриота, увек навијам за Србију, мада његово шапутање је апсолутно неразумљиво и ја сам исто "спавала" током његовог извођења. Надамо се да нас Лука неће обрукати јер има занимљиву кореографију (иако је мрачна са ђаволима са реповима и са илуминатским порукама). Једино ми се допада одлична продукција песме.-додала је она

 

 

-Принц је победио по гласовима публике и док год РТС поставља свој, а некомпетентан и смешан жири, никада неће у Србији поштено победити прави певач по гласовима публике! Публика је најмеродавнија јер сами видите какав жири поставља РТС у своју корист. Будите увек на страни истине! Јер песма која уђе у народ постаје ХИТ! А од пара народа се плаћа и ово такмичење и троскови одласка “победника” - написала је она.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".