Милица је тврдила да је песму скупо платила, док је Ана изјавила да је она прва отпевала. Николићева  је наставила на својим наступима да пева песму у верији коју је отпевала. Сада је открила због чега је  тачно дошло до забуне: 

- Цео тај циркус могла сам да стопирам у једној секунди, да сам хтела. Нисам хтела, јер то није било на мени, него на човеку који је аутор те песме. Песма је уредно плаћена и припремана за други пројекат, то је фирма из Швајцарске која је радила пројекат "Клиника". Ту је била песма коју сада пева Елма, само је њој мало измењен текст. То је аутор песме морао да објасни госпођици Милици и у том тренутку мене да позове и пита да ли може да прода песму, јер можда сам ја хтела да је снимим! То је требао да уради а не одмах да је прода и да причају да сам украла песму. Могла сам да решим са својим извршним продуцентом и сарадником, али нисам хтела, пустила сам да видим докле иде људска глупост. Песма је моја и ја то знам, а Милица може слободно да је интерпретира. Сви могу да је певају, али је моја - рекла је Николићева и додала:

- Да се разумемо, она није лоша, не мислим ништа лоше ни после свега, сматрам да је само лоше саветују. Млада је, вођена је погрешним људима, ситуацијама и људима... Срешћемо се нас две кад тад, причаћемо. Одбијам јој све на младост и непромишљеност - закључила је Ана.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".