- Седим у жирију ЗГ пуних седам година, у прве три године је било класично жирирање без ментора. У претходне четири године сви знамо да је брдо кандидата завршило код мене. Да сумирамо важну ствар, сви кандидати који су код мене ја им у старту кажем важну ствар како функционише менторство. Неко се виђа мање, неко више све зависи од обавеза. Ми немамо прописане сате, време, нити начин на који ћемо било кога менторисати. Нигде не постоји као у Србији да особа која жели да се такмичи на тацни добије ментора који је у том тренутку најпопуларнији, најбољи. Има слободу да шаље поруке, ћаска, да се дружи то нигде у свету није нормално. Што се ове ситуације тиче, ја се не сећам ал сматрам да нисам дала свој глас том кандидату и то је почетак и крај свега - рекла је Марија на свом Јутјуб каналу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Online

 

Певачица је затим истакла да оно што се ставља на леђа Снежани је одвратно и да све особе које су у томе учествовале, а има их доста, да заиста хитно почну да негују своје ментално здравље.

Затим је певачица своје колеге, односно, остале чланове жирија ЗГ питала шкакљиво питање - колико су узели од својих кандидата, шалећи се на рачун целокупне ситуације, на шта су они дали искрене одговоре.

Први на "тапету" био је Ђорђе Давид који је кроз смех рекао да је од кандидата узео 12.000 евра. Затим је на ред дошла Цеца Ражнатовић, која је истакла да код ње новац не пролази, већ да финале кошта много љубави и енергије, док се Марија нашалила и рекла да је узела по 100 евра.

Вики Миљковић је такође прихватила шалу и рекла да није упућена у ситуацију, јер је била ван Србије.

Шерифовићева је за крај истакла да жирију не треба новац од кандидата и да уколико кандидат има новца да их исплати онолико колико би то заиста требало да кошта, онда би сам требало да гради каријеру и снима песме, тако да му такмичење онда неће бити потребно.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".