Близанци

Људи их доживљавају као лажљивце који крше обећања и беже од обавеза. Често им се замера што уживају у оговарању и не знају да чувају тајне. Околина их посматра као дволичне, површне и неискрене људе на које се не може ослонити. Због тих мана је лако заборавити на позитивне стране Близанаца, на пример на њихову интелигенцију, духовитост и оптимизам.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Особе рођене у овом знаку други људи замишљају као посесивне и љубоморне. Интелигентни су и проницљиви, али многи верују да то користе како би манипулисали другима и себично остварили своје циљеве. Прати их репутација најопаснијег знака којем се није пожељно замерити. Многи због тога задрхте када се помене овај мрачни и осветољубиви знак, који у стварности није ни приближно толико опасан као што изгледа.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Водолије често верују у то да само они знају како треба поступати у одређеним ситуацијама. Из све снаге ће и вас убеђивати у то. А осим тога, Водолије су веома импулсивне. До беснила или тачке кључања, могу довести и најмирнију особу. Они лако могу да окривите некога за своје поступке и не воле да слушају правдања.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".