Аца Лукас је бурно реаговао на недавну изјаву свог колеге Ђорђа Давида, који му је у једном интервјуу поручио "да није добро да пљује извор из ког је некад пио воду", мислећи на његове коментаре упућене на рачун стручног жирија и такмичења "Звезде Гранда".

Фото: В. Данилов

 

- Нисам пио никакву воду ни са каквог извора и одатле се воде нисам напио. Ја сам годинама седео у "Звездама Гранда" за џабе, мислећи да то треба да урадим као пријатељ. Мислио сам и да су остали радили за џабе, али једина будала сам био ја. Ђорђе Давид је дупло краће од мене у жирију, тако да верујем да још није ушао у причу. Тамо сам био осам година, па нисам укапирао какви су то преваранти. Тако да ће му требати још једно две-три године да укачи о чему се ради. Нема он да зна шта је мени. Ја сам за њега васионски брод. Он је много кратко у "Звездама Гранда" да би укапирао све. Његово је да ћути и да слуша шта ја причам или да се прави блесав и да не брани оно што не зна. То да ћу се ја можда некад вратити у жири су његове халуцинације - рекао је Лукас, а онда осуо паљбу и на Марију Шерифовић.

Фото: АТА имагес

 

- Где да се вратим? Да се вратим и седнем поред одвратне Марије Шерифовић? Не бих са њом сео ни кафу да попијем у истом ресторану, а не у жирију да седим, нити с било киме. Кад би их видео на другом крају ресторана, одмах бих изашао напоље. Никад, хвала! - поручио је на крају Аца.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

Ђорђа Давид је био изненађен Ациним коментарима на његов рачун.

- Ја ничим нисам увредио ни Ацу ни његов лик и дело тиме што сам цитирао стару српску пословицу. Ако он за мене мисли да је васионски брод, супер. Нека узме горива колико му треба и нека и даље вози васионом. Не додворавам се никоме. И ја у том жирију "Звезда Гранда" седим за џабе. Нема потребе да се понаша са мном на тај начин. То ми је смешно. Ја сам врло мирољубив човек, али кад полудим, мени не требају новине... Онда ја тражим човека и решим целу причу очи у очи, мимо новина и медија. Нема разлога да ме вређа. Немогуће је да му је овај жири донео само зло. Време у ком је он био у жирију је потпуно различита поставка, различити задаци. Ово је сад озбиљан посао. То није за поређење - рекао је Давид, а онда се присетио и њиховог последњег случајног сусрета на улици.

- Срели смо се случајно пре неколико година на улици код апотеке код "Лондона". Том приликом ми је рекао док сам излазио из апотеке: "Где си, шта си, како си?" Причали смо се кратко пошто је то било око један сат иза поноћи, није било саобраћаја и укључили смо сва четири мигавца. Он је тада возио црни "мерцедес" С класе. Сећам се и да ми је рекао: "Е, супер што си ушао у жири. То ти је јако добра ствар. Веруј ми, само буди паметан и искористи то максимално колико можеш." То ми је чак рекао врло добронамерно као савет, пошто тада те људе нисам познавао - завршио је рокер.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".