Луке Блацк, који је, иначе, из Чачка, снимио је видео са јутјуберком Леом Станковић, који је одмах покренуо буру на друштвеним мрежама.

 

 

- Кад читамо хејт коментаре да сам геј - писало је у опису видеа, у ком видимо како се њих двоје приближавају да се пољубе, па он на енглеском језику каже:

- Ја сам геј!

Видео је освануо на ТикТоку, а порукама се не види крај.

Луке Блацк је прошле недеље победио на "Песми за Евровизију 2023" са песмом "Само ми се спава".

После завршене средње школе отишао је из Чачка најпре у Београд, па потом у Лондон, где данас живи.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Његова комшиница из Чачка открила је каквог га памти.

- Бескрајно смо се радовали Лукином тријумфу и уверена сам да ће нас достојно представљати у Ливерпулу. Знам га као дете, васпитан, културан, одличан ђак, уз његов рад и таленат не чуди успех који је постигао - казала је она.

- У суботу смо се окупили у мојој кући и заједно навијали и славили, док је Лукина мама победу чекала у престоници, са сином. Певали смо и радовали се до касно у ноћ. Знајући Луку још као дете, нисам сумњала да ће направити овакав успех. Предан, посвећен и невероватно талентован младић. Не треба да буде изненађење ни ако нас овај предивни младић позитивно изненади и у Ливерпулу. Цео Чачак је уз њега - додала је за "Курир".

Фото: Д. Цакић

 

 

- Морам да признам да ми се утисци још увек нису слегли, ја сам очекивао да ћу да будем бржи у свему томе. И даље се нисам освестио, иако је, ево већ други дан. Идемо ка томе. Припреме за Ливерпул крећу данас, мислио сам да ће кренути јуче, али сам цео дан преспавао јер ме је све стигло - казао је био Луке за "Телеграф".

Луку су, иначе, за одлазак на "Евровизију" подржале претходне наше представнице Сања Вучић, Констракта и Марија Шерифовић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&