Александра Николић се изнервирала када је сазнала да Маја Маринковић и Филип Цар проводе време са њом. Она је ушла у рехаб како би разјаснила са њим ово дружење, а онда је дошло до хаоса. У једном тренутку је Филип шутнуо Александру у леђа, како би је изгурао са кревета. Она му је узвратила тако што га је гађала шољом која је стајала на столу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Бивши љубавни пар је наставио да се свађа, Александра је плакала, а онда је Цар повукао на кревет, легао преко ње и почео да удара рукама око њене главе. Она је све време вриштала и плакала док је он држао заточену испод себе. Обезбеђење је одмах реаговало и извукло Александру.

- Ти си г*вно, лагао си ме сво ово време - плакала је Александра.

 - То је твоје мишљење. Ођ*би, немој да те скуцам.  Немој да се скосам. Трауме имам од вас к*рви. Ј*бала си се за паре годинама - беснео је Цар док је Александра била испод њега. 

- Мрш! Знаш ко ти је к*рва - одбрусила је Алекс.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Имам трауме од вас к*рви. Не изазивај ме. Води је напоље. Због овога нећу никад са њом бити у животу. Водите је напоље. Она није нормална. Видим јој по очима. Седим са њом и причамо о теби. Ништа нисмо радили. Молио сам те свако јутро да не радиш ово без разлога. - говорио је Цар.

- За ово ћу да те тужим, ићи ћеш у затвор. Шта си ми обећао? Ово је разлог, она је разлог. Нисам луда, видиш да нисам луда. - рекла је Алекс.

- Ти ово радиш на силу. Пусти ме на миру. Плачеш ту на силу - казао је Цар.

- Могу да ти улећем кад хоћу. Лагао си ме све ово време - наставила је Алекс.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Све сам ти прогутао. К** за паре, преко тога сам прешао, само да би био са тобом. Да ти мене гађаш и гребеш. Нашмркана си ми дошла у етно село. Пет пута у три дана ме нападаш. Чаша вина у главу, сваки дан трпим ово. Е сад ћеш бити жртва. Сад ћу тек ус*ати. Задњи пут сам у животу изгребан. Дошла ту њаче без суза - причао је Цар.

- Клошару један, ни мој отац не насрће на мене. Је л' те није срамота на жену да насрћеш. Усну си ми расцепао. За ово ћу да те тужим. Ти немаш ону ствар. А где ти је к**. Зато си и нервозан и насилан. Дођи да видиш шта си ми урадио. А где ти је Маринка? И Елена? - рекла је Алекс.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&