Једна чаура пронађена је испред улаза у кафић, на путу. На лицу места су очевици, радници бензинске пумпе, као и гости кафића, велики број припадника полиције и екипе Форензике.

Место злочина је додатно проширено, тако да не може да се приђе пумпи, а додатно је појачано и обезбеђење лица места.

Убијени мушкарац био је одраније познат црногорској полицији као припадник никшићке криминалне групе која је наводно блиска "шкаљарцима" и убијеном Јовану Вукотићу.

Фото: Принтскрин

 

Миљковићев БМВ

Полицајци код Миљковића, десне руке Вељка Беливука, нашли три аутомобила, међу којима је један чији је власник Ранко Радошевић звани Ескобар, претпоставља се да је реч о возилу једног од вођа никшићке групе.

Марко Миљковић, који се сумњичи да је с Вељком Беливуком, званим Веља Невоља, организовао криминалну групу која је починила најмање седам бруталних убистава, у свом возном парку имао је аутомобил који се води на Ранка Радошевића.

Фото: Н. Скендерија

 

Како Курир сазнаје, током претреса кућа и просторија које је користио међу заплењеним аутомобилима је и Радошевићев БМW И3.

Подсетимо, два маскирана нападача упала су унутра и испалила пројектил у правцу мушкарца који је погођен

Продавао "блинде"

Како Новости сазнају, убијени Ранко је продавао блиндирана возила људима из подземља.

Према првим информацијама, два маскирана нападача упала су унутра и испалила пројектил у правцу мушкарца који је погођен. Одмах после пуцњаве, полиција је покренула акцију Вихор, у потрази за нападачима.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".