Jedna čaura pronađena je ispred ulaza u kafić, na putu. Na licu mesta su očevici, radnici benzinske pumpe, kao i gosti kafića, veliki broj pripadnika policije i ekipe Forenzike.

Mesto zločina je dodatno prošireno, tako da ne može da se priđe pumpi, a dodatno je pojačano i obezbeđenje lica mesta.

Ubijeni muškarac bio je odranije poznat crnogorskoj policiji kao pripadnik nikšićke kriminalne grupe koja je navodno bliska "škaljarcima" i ubijenom Jovanu Vukotiću.

Foto: Printskrin

 

Miljkovićev BMV

Policajci kod Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, našli tri automobila, među kojima je jedan čiji je vlasnik Ranko Radošević zvani Eskobar, pretpostavlja se da je reč o vozilu jednog od vođa nikšićke grupe.

Marko Miljković, koji se sumnjiči da je s Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, organizovao kriminalnu grupu koja je počinila najmanje sedam brutalnih ubistava, u svom voznom parku imao je automobil koji se vodi na Ranka Radoševića.

Foto: N. Skenderija

 

Kako Kurir saznaje, tokom pretresa kuća i prostorija koje je koristio među zaplenjenim automobilima je i Radoševićev BMW I3.

Podsetimo, dva maskirana napadača upala su unutra i ispalila projektil u pravcu muškarca koji je pogođen

Prodavao "blinde"

Kako Novosti saznaju, ubijeni Ranko je prodavao blindirana vozila ljudima iz podzemlja.

Prema prvim informacijama, dva maskirana napadača upala su unutra i ispalila projektil u pravcu muškarca koji je pogođen. Odmah posle pucnjave, policija je pokrenula akciju Vihor, u potrazi za napadačima.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".