Због њеног одласка неутешни су остали супруг Александар Фута Радуловић и син Милан Лаћа Радуловић, али и бројни сарадници и колеге које је винула у звездано небо. 

Живот Марине Туцаковић обележили су бројни срећни, али и болни тренуци, а све их је проживљавала уз подршку и љубав супруга Александра Радуловића Футе, који је музичар.

Фото: Милена Анђела

 

 

Марина и Фута имају сина Милана, а њихов други син Милош је изненада преминуо 2008. године. Од тога се никада није потпуно опоравила. Ипак, окренула се послу и утеху пронашла у ономе што је најбоље радила – писању песама.

Слободно време волела је да проводи с породицом тако да заједно ручају, а увече се окупе и разговарају. Волела је и заједничка породична путовања, поготово када су јој деца била мала, и то је често истицала као веома срећне тренутке живота.

Њен супруг никада није волео да излази, док је Марина била боем, па је често са пријатељима организовала дружења, а понекад са сином Миланом одлазила у кафану или неки клуб.

Фото: Архива Новости

 

 

Почетком 2018. године јој је дијагностикован малигни тумор дојке, након чега је убрзо и оперисана, а колеге су јој тада упутиле бројне поруке подршке.

Са болешћу се све ово време носила храбро, иако је много пута изјављивала како након смрти сина више нема вољу за животом, а прилично се и повукла из јавног живота.

Фута јој је читавог живота био велика подршка у свему што ради, а на Инстаграм страници која негује и чува од заборава као што показује и ова фотографија из младости чувене кантауторке и њеног партнера. 

Фото: Архива Новости

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".