Наш чувени глумац Бора Тодоровић и глумица Сека Саблић важе за једне од најбољих и најомиљенијих српских глумаца.

Како се у медијима писало, међу њима је током снимања филма "Маратонци трче почасни круг" дошло до неке чарке, на коју је Сека бурно реаговала.

Фото: Предраг Милошевић

 

 

Наиме, оно што је могло да се наслути јесте да се у некој сцени Бора мало више "препустио ситуацији" на шта је Сека одреаговала жустро, почела је да се свађа са њим, да га удара, а чак се спекулише и да није желела да настави снимање.

Остали глумци, сценаристи и редитељ нису видели тачно шта се међу њима догодило, већ су немо посматрали глумичину реакцију. Бора је желео да исправи ствари, али је Сека одбила његово извињење.

Фото: Јутјуб принтскрин/GANDRA

 

 

До помирења је дошло тек 30 година касније, када су одличили да закопају "ратне секире". О томе је глумица говорила неколико пута у јавности.

- Најтеже ми је пало када ме је Борин син Жика питао да ли је истина да сам због тога била љута на његовог оца. Одговорила сам му да се на Бору никада нисам наљутила. Напротив, нас двоје смо баш били блиски. Једно време смо се заједно са Гагом Николићем заједно проводили на броду на Сави. Нормално је да се током живота људи у неком тренутку мало раздвоје и да свако оде на своју страну, због породице, посла или чега већ. То се десило и са мном и Бором, али никада нисмо били у свађи - испричала је својевремено Сека Саблић.

Фото: Предраг Митић

 

 

Она је такође открила и то да је чувена сцена где је са Бором на језеру, у хладној води, коштала здравља.

- Била сам много болесна у тренутку када смо радили ту сцену поред језера и у води. После снимања сам завршила у болници - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО: