Душица је годинама у јавном послу и признаје да се много пута сусретала са претњама и ружним коментарима. Признаје да је било и периода када су је они погађали.

- Не можеш да не осећаш баш толико да те не погађају ружне речи. Али увек је било оних лешпших коментара више, и како време одмиче приметила сам да има све више позитивних коментара. Не могу те сви волети, посебно ако имаш став - каже Душица и додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Свестан тежине јавне речи у програму, не можеш да амнестираш нек ствари попут преваре. Ја не осуђујем, али не могу да не укажем на то. И просто никада нећу бити бескичмењак, имам свој став и увек ћу га показати. Сада више не читам коментаре. Ја ни воду не пијем кад радим, а воле људи да кажу да ли си попила. Ја не изађем у град дан пре него што имам емисију. Имаш право и на грешку. Никада се није десило да пијана водим емисију, али сам имала моменте када ми се нешто деси приватно непосредно пред емисију и просто те поремети. Било је оних тренутака када сам имала највеће борбе, а да то нико није приметио - каже популарна водитељка.

Како је истакла, од када је постала јавна личност, дешава јој се да јој људи прилазе у ресторану док руча или када и није много ни расположена, ни сређена.

- Мислим да ми како крочимо из куће немамо право да будемо тужни и несрећни. Да ли је то маска, то је индивидуално. Дешавало ми се да и кад сам нерасположена или сам уплакана или једем у ресторану и при том не личим ни на шта, без шминке, бледа, подпчњаци и неко приђе да се слика. И кажем, боже шта има везе... И после изађу слике и онда буде "види на шта личи без шминке..." Али то је најлепши део посла - каже Душица Јаковљевић кроз осмех.

Фото: АТА имагес

 

Водитељка је проговорила и о пластичним операцијама.

- Има једна фотографиј која кружи која је језива, јер зависи све од угла како те неко фотографише и то је једна фотографија која је била са неке локалне телевизије, где ја изгледам катастрофа. Друга је када сам излазила из породилишта. Ја сам увек имала лепе зубе, али сам урадила те винире, уста никад нисам имала, па сам то урадила, обрве потпуно другачије, друго моје тело се мења. Не смета ми, али свако мало се то потегне како сам игледала пре и после. Али што људи воле да виде слику на којој си испао лоше и онда иде "види је ругоба..." па, добро, ето... сад више нисам. Па не бих радила на телевизији да сам била тако грозна. И шта данас значи бити ружан?! Као крије се иза тастатуре и пише да је неко ружан. Е, браво, нека си ми рекао... Ако се неће свађати са женама и малтретирати некога по комшилуку, ви пишите мени - каже Душица у свом стилу.

Чувена водитељка је у више наврата нагласила да се сада осећа као жена која је коначно заволела себе.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: