Серија "Игра судбине" једна је од најомиљенијих, међутим, све је изненадило то што су исту напустили сценариста Жарко Јокановићем, глумице Милица Милша, Даница Ристовски као и Биљана Малетић Заверла. Ипак,већина старе екипе остала је, а међу њима је и глумац Дарко Томовић.

 

 

Поред пословног живота, јавност интригира и Дарков приватни, па је познато да је он годинама у љубави са 15 година млађом Нином.

Иако је дипломирала глуму на Факултету драмских уметности, Нина се не бави послом за који се школовала, већ се определила за когнитивно бихејвиорални коучинг. Кад им се пре седам година родила ћерка Лана, породична динамика се променила.

 

 

Нина и Дарко су се упознали 2007. радећи на заједничком пројекту. Кад су четири године касније у исто време посетили болесног пријатеља, Дарко ју је позвао на састанак.

- Желећи да оставим утисак, потрудила сам се да се информишем о “субјекту”. Као свако женско, пресвукла сам се сто пута, на крају сам обукла белу хаљину и помислила да је то - то ако и он дође у белом. Наравно, имао је белу кошуљу, али прави шок тог 12. јула 2011. приредио ми је кад је у кафеу на Гардошу устао да поздрави другарицу са класе Бранку Пујић, која је мојој групи на факултету била асистенткиња на катадери за балет. Била је то фора, сад звана “Бранка моменат”, али онда није било нимало смешно, буквално сам поскочила са столице кад сам је угледала. Јер све време сам се питала шта ћу ако ме са Дарком у поноћ виде Бранка или недајбоже Драган Петровић Пеле, наш асистент, а Дарков класић и близак пријатељ - говорила је Нина својевремено.

 

 

Њих двоје венчали су се седам месеци касније, 15. јануара 2012, а након осам година кажу да несугласице решавају једноставно: попусти онај ко се увери да није у праву.

(Глорија)

БОНУС ВИДЕО: