Међутим, његови суграђани кажу да га виђају у родном граду и да редовно обилази своју породицу.

- Он је диван, немам речи. Био је одличан. Певао је, али нема га сада, остала је успомена - каже једна госпођа.

- Милан Станковић је мој комшија, живим пар зграда од њега. Ја сам био јако мали док је он био ту. Сви су га волели, неким маторцима је мало сметала музика, али у суштини то је то - рекао  је Миланов комшија.

- Памтим га као плавушана, океј су му песме, мада га у скорије време нисам... Свако има свој избор, не знам шта бих рекла - рекла је једна госпођа.

Фото: В. Данилов

 

- Он је направио тај пут са кеј-попом, са тим имиџом. Многи су га називали тим погрдним именима, осуђивали су га, али... - рекао је комшија и додао: - Јесте он је пробио тај неки пут, направио је музику коју тада нико није правио.

Комшије не верују да ће се Милан вратити у Обреновац.

- Не верујем, да сам на његовом месту не бих се враћао у Обреновац а не верујем ни да би он.

- Нормално се понаша, воле га ту локалана деца, слика се са њима. Генерално, као особа је добар - додао је комшија.

Фото: П. Милошевић/В. Данилов

 

- Можда су неке његове личне ствари. Баш дуго га нисмо видели. Не верујем да су лоше успомене у питању већ вероватно обавезе - каже млађа Обреновчанка.

- За Милана је свака лепа реч, када су били Грандовци дечурлија, ја сам гласала, то је мој земљак. Видела сам га можда пре две године, живи у мом крају. Кажу да је ту у граду, није заборавио одакле је дошао - истакла је једна суграђанка.

- Било је све то супер, али, има и али.. Мислим да се погрешно определио што се тиче музике. Слабо се појављује. Његово понашање више није као раније... - истакла је једна старија суграђанка.

- Милан мого лепо пева, нека поштује и верује у Бога и треба, али волела бих да се врати музици јер је изузетан певач и сви га волимо. Нека иде у цркву, нека верује, сви ми верујемо у Бога, али волела бих да се врати - рекла нам је једна Обреновчанка.

- Желим му све најбоље нека бира свој пут и нека одреди свој циљ - каже суграђанка за емисију "Метра мога села".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: