Звездан Славнић и Анђела Ђуричић су раскинули, а онда се Славнић вратио у рехабилитацију, где је она плакала и "очитао" јој лекцију о понашању.

- Што ћутиш? Ја сам хтео са тобом да причам о свему овоме, само си ме убрзала. Теби очигледно није јасно да твоје излагање могу да ми направе само већи крш у глави. Пошто ти кажеш да си већ бацила целу ову годину, не знам што те толико боли да не улазиш у то кад си већ решила и да пазиш на нас, то ти онда у глави није...Капирам да је све тако јер си клинка. Не схватам зашто све то уместо да седиш поред мене и да будемо мирни - рекао је Звездан.

- Не хватај ми се за сваку реч, хватај ме за рогове, али немој за сваку реч - рекла је Анђела.

- Још једном се раздери, изаћи ћу... Ја нећу теби да дајем ултиматуме, само ти кажем да овако не могу из 150 разлога. Само немој да нам доливаш уље на ватру, да урадиш једном, пошто задње две недеље радиш нешто друго - рекао је Звездан.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Кад неко крене да лаже за мене, ја пукнем и не могу то да поднесем, поред свега, хоће и лаж да ми напакује. Лаж не могу да поднесем. Доводим беспотребно, правим проблеме за столом, мени и теби додатно правим - рекла је Анђела.

- Не могу да скапирам да причаш како те нико одавде не занима шта мисле људи, ни напољу, а радиш апсолутно супротно. Ако те не занима, не правиш реакцију, а не да им даш до знања да те интресује - рекао је Звездан.

- У праву си - рекла је Анђела.

- Ј***те не бих ти причао да нисам у праву, да нисам у праву, ћутао бих. Знаш да сам на ивици свега, као што ти кажеш да ти Зорица пакује нешто. Је л' можеш да се запиташ како је њему и тиме показујеш како си себична и онда ми кажеш: "Ја сам овде трећа, како је мени". Јесте, тешко ти је, али приоритети постоје. Ја кад ти кажем "стани", укопај се у земљу - рекао је Звездан.

- Ја ако се утишам, бићу ја крива, а желим само нашој вези најбоље - рекла је Анђела.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".