Он је у периоду од 30. јануара па до 14. фебруара 2023. године извршио кривична дела злостављање и мучење, лака телесна повреда, угоржавање сигурности, као и кривично дело насилничко понашање.

Држао је у кући недељу дана

Како се наводи у саопштењу тужилаштва у Смедереву, оптужени је у наведеном периоду злостављањем своје емотивне партнерке старе 20 година, применом силе и претње, нанео оштећеној велики бол и тешку патњу у циљу застрашивања.

- На тај начин што јој је најпре дана 30. јануара 2023. године у својој кући задао више удараца отвореним и затвореним шакама у пределу главе и тела, претио јој да ће је убити очевим ножем који је држао на столу, а потом јој и забранио да напусти његову кућу како би сакрио повреде које јој је нанео, где је оштећена и остала све до 7. фебруара 2023. године, до када је наставио да је физички злоставља и да јој прети - наводи се у саопштењу Тужилаштва.

Фото: Р.Шегрт/Профимедиа

 

Тукао је мотком и претио да ће је везати за дрво

Оптужени је затим у ноћи између 11. и 12.фебруара 2023. године оштећеној задао више удараца у тело дрвеном мотком, наставивши да јој у наредним данима непрестано шаље поруке са претњом да ће напасти на живот и тело ње и њој блиских лица, након чега јој је најзад, такође у својој кући, фебруара 2023. године нанео више удараца песницама и ногама у главу и тело, говорећи да поседује закопан пиштољ као и да ће је везати за дрво и тако је оставити, саопштило је Основно јавно тужилаштво у Смедереву.

На описани начин оптужени је оштећеној нанео лаке телесне повреде у виду већег броја нагњечина, огуљотина и подлива.

Фото: Марко Ђоковић

 

Такође, у ноћи између 11. и 12. фебруара 2023. године, осумњичени је рођаку своје емотивне партнерке, на јавном месту, испред музичке школе у Смедереву задао више удараца наведеном дрвеном мотком, наневши оштећеном лаке телесне повреде, којом приликом је значајније угрозио спокојство грађана и теже реметио јавни ред и мир.

Оптужним актом је предложено да се оптужени огласи кривим за кривична дела која му се стављају на терет и да се осуди на једниствену казну затвора у трајању од 4 године и 10 месеци.

БОНУС ВИДЕО: 

У ПИКАПУ СТРАДАЛЕ ДВЕ ОСОБЕ: Први снимци са места тешке саобраћајне несреће код Никшића

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".