Сергеј Ћетковић је проговорио о новом албуму, те открио да ли породица трпи због његове природе посла.

- Да, спремам нови албум. Нове песме, нови видео спотови. Нови Сергеј. Албум се зове "Кофер" и спакован је. Ускоро креће на путовање.

- Не зато што сам у већини случајева ту, има дана када се све споји да нисам код куће, али се то брзо надокнади и све буде у реду.

Фото: АТА имагес

 

Певач је открио како се сналази у улози оца.

- Постоје приоритети, све оно што сам мислио да је приоритет када нисам имао децу сада видим да ништа осим њих није приоритет. Они су на првом месту. Нисам претерано строг, али ово време у ком живимо ми не дозвољава да будем опуштен када су деца у питању.

Будимо реални. Ево пре пар дана ми се десила ситуација да сам био у неком тржном центру. Шетам ја тако, и налетим на две девојчице које можда немају ни по 10 година са електронским цигаретама у рукама. И оне се понашају најнормалније. Окрећем се да видим где су им родитељи, њих нема, схватам да су деца сама у тржном центру и да без проблема пуше електронске цигарете. Ја сам био у шоку. Родитељи водите рачуна, шаљемо децу у пропаст.

Фото: Предраг Митић

 

Певач је признао и чега се плаши као родитељ.

- Свега, зато што је све доступно. Ја сам одрастао на неким другим вредностима, плашим се свега што је погрешно о деформитету на све стране.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: