Анина кума се иначе, нашла у жижи јавности када је Ана Ћурчић ушла у "Задругу 6", након Звезданове јавне преваре са дупло млађом љубавницом, Анђелом.

Милена од тада не престаје да открива детаље из Аниног и Звездановог живота, о којима је Ћурчићка избегавала да прича, а осврнула се и Славнићев однос са оцем, Моком.

- Звездан, његова мајка Славица и Ана требало је да покрену бизнис са кафом у Србији. Требало је све троје да уложе по 6.000 евра, Ани је мајка дала новац, а Звездан је дао за мајку и себе. Започели су посао, све је било супер, а када су се појавили проблеми, Звездан је продао стан - рекла је Милена за "Ријалити плус".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

Она је додала да је често морала да интервенише у сукобу између Звездана и Ане.

- Оно што је поражавајуће у целој овој причи је да се фокус с насиља помера на питање зашто Ана раније није нешто рекла, прича Милена, која тврди да је Звездан био насилан и према својој првој супрузи, али и према члановима своје породице.

- Његова бивша невенчана супруга с којом има ћерку је веома озбиљна жена и Славнић је не занима. У добрим је односима с Аном и њеном децом и фасцинантно ми је где људи попут Звездана нађу такве жене. И прва невенчана супруга је трпела насиље од Звездана, али је све то сасекла у корену. Такође, Звезданова мајка није смела да писне пред њим, а чувени Мока Славнић је добијао шамаре од сина. Десет година нису разговарали, први њихов званични контакт је био када су га укључили у Задругу након преваре с Анђелом. Звездан је био нервозан, а када се Мока излупао као отворени прозор да га подржава, Славнић је развукао кисели осмех. Од њиховог односа нема ништа, закључила је Милена на крају разговора за "Ријалити плус".

Фото: Небојша Параушић/Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Мока Славнић одбио је прокоментарише наводе Милене Качавенде и само кратко поручио:

- Немојте ме ништа питати о томе - одсечан је био Славнић.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".