Наиме, док је причао о Ђанију, Ђорђе га је ословио са "Ципелић", алудирајући на ти да је Трајковић на једном приватном весељу, где је певао, пио из ношене ципеле. Ово није први пут да Давид говори о овој теми.

- Ове песме се не певају тако, ти си са твојим фигурама и фазоном потпуно у поп маниру си певао то - рекао је Ђорђе.

- Ђоле иде на наступе Ђанија, он то тачно зна како треба - рекао је Саша Поповић, након чега је Ђорђе је "поткачио" Ђанија.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Звезде Гранда,Фото: Јутјуб принтскрин/приватни снимци најбољих

 

- Не, не, ципелићеве наступе нисам имао прилику никад да гледам. Рекао сам на основу Шашића, ципелићев опус не познајем - рекао је Ђорђе.

Подсетимо, Ђорђе је, након што су се у јавности појавли Ђанијеви снимци како пије из ципеле, оплео по музичару, истчући да је његов поступак јадан.

- Никад у животу то себи не бих дозволио ни за милион евра. То је мој став. Сигуран сам да и међу рокерима има људи који би за те паре окопали виноград ако треба, али ја постављам границу и на неке ствари сам стварно гадљив. Мало је јадно, али то је ствар одрастања и васпитања. Ја се још увек дружим са људима који имају блама - рекао је тада Ђорђе.

Ни Трајковић му није остао дужан, па је узвратио.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Амиџи Шоу

 

- Ђорђе би дао све на свету да може било шта да попије из ципеле од 2.000 евра и да на све то узме бакшиш од 10.000 евра. Комплекси су чудо, ја сам био код домаћина ког приватно много волим и то што сам урадио нема цену. То се код нас у послу тако ради, тако се испоштује домаћин и тако се показује да вам је лепо у друштву које вас окружује. Ђорђе је јадник који се качи на мене из не знам ког разлога, али ме то не занима, право да вам кажем. Никога од колега не коментаришем, то знају сви. Не занима ме ко колико пије, како се понаша, с ким је и шта ради. Рекао је Ђани тада за медије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".