Сара је о колеги имала само речи хвале за разлику од других колега који су његов настп критиковали и нашли бројне замерке: 

- Верујем да ће Луке Блацк дати све од себе. Пратим његов рад још одавно, неки наши почеци музички су се догодили истих година. Била сам на његовим првим промоцијама, ценим што је свој и што фура неки свој фазон. Испочетка је тако. То није мењао. Ове године сам имала неколико фаворита, Џипсија рецимо, његову енергију и наступ - рекла је Сара Јо пред нашим камерама.

Као пример сатанастичког  текста и сценографије, навела је Мадону која је узор бројним звездама: 

- Наступ победнички је, кажете, био сатанистички по многима? Не... Знате како, после Мадоне ништа више не може да буде толико екстравагантно, чудно, сматрам да је заиста тешко померати границе у том смислу. Мислим да је Мадона прва отворила пут свима нама. Луке Блацк је иновативан - истакла нам је певачица, па је открила жељу за наредни период:

- За 30. рођендан који ми је у октобру бих волела једну добру журку. Досад су све биле вечере за рођендан, али сада желим добар парти, да се сви проведемо одлично - закључила је Сара.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: