Наиме, на фејсбук групи која броји више од 10.000 чланова, осумњичена за убиство у Рушњу, Азра Ш. покушавала је да се ангажује као дадиља.

Након што је вест о хапшењу девојке одјекнула, огласила се и администраторка групе.

- Драги чланови, морам са вама да поделим линк и још једном поновим да добро проверавате кога ангажујете. Надам се да нико из наше групе није сарађивао са доле поменутом девојком. Ухапшена је, напустила је групу пре три дана, али се дуже време оглашавала и тражила посао - написала је администарторка.

Девојка се на групи огласила путем објаве 26. јануара ове године, а путем коментара јављала на неколико огласа родитеља који су били у потрази за дадиљом.

- Драге маме, моје име је Азра и студенткиња сам мастер студија социологије у Сарајеву. Тренутно сам у Београду, а у Сарајево бих морала понекад отићи на дан - два због испита. Имам дугогодишње искуство са чувањем деце, а до скоро сам чувала четворо у једној породици. Локацијски би ми највише одговарао Земун и околина Земуна, али ако постоје линије до Вашег мјеста становања, онда нема проблема. Ако Вам је потребна особа за чување Ваших малишана јавите ми се. Пријатан поздрав свим - написала је.

Подсећамо, Азра Ш. (22) ухапшена је 14. марта по потерници у Сарајеву због сумње да је учествовало у убиству Ранка Радошевића (54) Ескобара у Рушњу, док се за њеним сарадником, Марком Пјановићем из Брчког и даље трага.

Како медији сазнају, она се сумњичи да је у Краљеву укрла "голф 4" којим су се Лука В. (35) и Стефан З. (28) довезли до помпе, а након убиства побегли. Према нашим информацијама, и она је била та која је контактирала Радошевића како би били сигурни да ће доћи да проба возило које су наводно продавали.

БОНУС ВИДЕО: