Реч је о, привременој измени трасе аутобуске линија број 1, 11А, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 30, 31, 32, 33 и 35 и то у складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, која ће трајати док се не заврше радови.

Тако ће линија број 1, у смеру са Клисе ићи од раскрснице Сентандрејског пута и Партизанске улице, скренути лево у Партизанску, десно у Темеринску до Јована Суботића и даље настављају редовном трасом кретања. У смеру са Штранда, од раскрснице Кисачке и Темеринске, продужавају измењеном трасом кроз Темеринску, лево у Партизанску, десно на Сентандрејски пут и даље настављају редовном трасом кретања. Аутобуси на измењеном делу трасе користе стајалишта других линија.

Аутобуси на линији број 11А ће од раскрснице Гундулићеве и Темеринске на измењеном делу трасе скретати лево у Темеринску, затим десно у Кисачку, па на Булевар краља Петра И, десно на Булевар ослобођења, и даље настављају до Железничке станице.

На линији број 15, аутобуси ће од раскрснице Булевара ослобођења и Булевара Јаше Томића, на измењеном делу трасе скретати лево на Булевар Јаше Томића, десно у Руменачку, па у Индустријску, одатле лево на Сентандрејски пут и даље настављају редовном трасом кретања.

Аутобуси на линији број 16 ће од Железничке станице на раскрсници Булевара Јаше Томића и Кисачке, скретати десно у Кисачку, лево у Јована Цвијића, затим у Темеринску одатле десно на Пут Шајкашког одреда и даље настављају редовном трасом кретања.

Линија број 17 ће у смеру из БИГ- а водити од раскрснице Сентандрејског пута и Партизанске, лево у Партизанску, десно у Темеринскау до Јована Суботића и даље наставити редовном трасом кретања. У смеру из центра града, од раскрснице Булевара ослобођења и Булевара Јаше Томића, скретаће лево на Булевар Јаше Томића, десно у Руменачку, па у Индустријску, затим лево на Сентандрејски пут и даље настављају редовном трасом кретања.

На линији број 20, у смеру са Железничке станице, аутобуси ће ићи од раскрснице Булевара Јаше Томића и Кисачке, десно у Кисачку, па у Јована Цвијића и Темеринском до раскрснице са Партизанском, и одатле наставити право, редовном трасом кретања.

Исту путању користиће и аутобуси на линији 25, који ће из Темеринске скренути десно на Пут Шајкашког одреда и даље наставити редовном трасом кретања.

Аутобуске линије број 21, 22, 23, 24 и 30 ће у поласцима саобраћати редовном трасом до раскрснице Кисачке и Булевара Краља Петра И, затим скренути лево и Булеваром Краља Петра И на Булевар ослобођења до железничке станице.

На линији број 35, аутобуси ће у поласцима за Ченеј, саобраћати са полазног стајалиште на Булевару Јаше Томића затим десно Руменачком и Индустријском до Партизанске па лево на Сентандрејски пут и даље наставити редовном трасом.

На линијама 31, 32 и 33, у поласцима из Новог Сада аутобуси ће саобраћасти Булеваром Јаше Томића, Руменачком, затим Индустријском и право Партизанском улицом наставити редовном трасом кретања.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".