Reč je o, privremenoj izmeni trase autobuske linija broj 1, 11A, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 30, 31, 32, 33 i 35 i to u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, koja će trajati dok se ne završe radovi.

Tako će linija broj 1, u smeru sa Klise ići od raskrsnice Sentandrejskog puta i Partizanske ulice, skrenuti levo u Partizansku, desno u Temerinsku do Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. U smeru sa Štranda, od raskrsnice Kisačke i Temerinske, produžavaju izmenjenom trasom kroz Temerinsku, levo u Partizansku, desno na Sentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. Autobusi na izmenjenom delu trase koriste stajališta drugih linija.

Autobusi na liniji broj 11A će od raskrsnice Gundulićeve i Temerinske na izmenjenom delu trase skretati levo u Temerinsku, zatim desno u Kisačku, pa na Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja, i dalje nastavljaju do Železničke stanice.

Na liniji broj 15, autobusi će od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, na izmenjenom delu trase skretati levo na Bulevar Jaše Tomića, desno u Rumenačku, pa u Industrijsku, odatle levo na Sentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na liniji broj 16 će od Železničke stanice na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke, skretati desno u Kisačku, levo u Jovana Cvijića, zatim u Temerinsku odatle desno na Put Šajkaškog odreda i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Linija broj 17 će u smeru iz BIG- a voditi od raskrsnice Sentandrejskog puta i Partizanske, levo u Partizansku, desno u Temerinskau do Jovana Subotića i dalje nastaviti redovnom trasom kretanja. U smeru iz centra grada, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, skretaće levo na Bulevar Jaše Tomića, desno u Rumenačku, pa u Industrijsku, zatim levo na Sentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na liniji broj 20, u smeru sa Železničke stanice, autobusi će ići od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke, desno u Kisačku, pa u Jovana Cvijića i Temerinskom do raskrsnice sa Partizanskom, i odatle nastaviti pravo, redovnom trasom kretanja.

Istu putanju koristiće i autobusi na liniji 25, koji će iz Temerinske skrenuti desno na Put Šajkaškog odreda i dalje nastaviti redovnom trasom kretanja.

Autobuske linije broj 21, 22, 23, 24 i 30 će u polascima saobraćati redovnom trasom do raskrsnice Kisačke i Bulevara Kralja Petra I, zatim skrenuti levo i Bulevarom Kralja Petra I na Bulevar oslobođenja do železničke stanice.

Na liniji broj 35, autobusi će u polascima za Čenej, saobraćati sa polaznog stajalište na Bulevaru Jaše Tomića zatim desno Rumenačkom i Industrijskom do Partizanske pa levo na Sentandrejski put i dalje nastaviti redovnom trasom.

Na linijama 31, 32 i 33, u polascima iz Novog Sada autobusi će saobraćasti Bulevarom Jaše Tomića, Rumenačkom, zatim Industrijskom i pravo Partizanskom ulicom nastaviti redovnom trasom kretanja.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".